Een vrouw in lingerie zittend op een bed.

6 Tips voor boudoir lingerie

Leestijd 2 minuten

Een boudoir shoot is een geweldige manier om jezelf te verwennen en te laten zien hoe mooi en sexy je bent. Maar voordat je een afspraak maakt met de fotograaf, moet je eerst de perfecte lingerie uitzoeken. Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat je er tijdens de shoot fantastisch uitziet.

Pasvorm is alles

Je wilt lingerie kiezen die goed aansluit op jouw figuur, zodat je je zelfverzekerd voelt en er geweldig uit ziet. Kies lingerie die comfortabel zit, zodat je je niet hoeft te concentreren op het aanpassen van je kleding tijdens de shoot. Koop lingerie eerder iets groter dan te klein want dit zie je doordat de lingerie in de huid drukt en niet vleiende vormen geeft.

Een vrouw in witte lingerie helpt een vrouw in witte lingerie.

Ga voor stijl

Kies lingerie die past bij jouw persoonlijkheid en de sfeer die je wilt creëren in de shoot. Of je nu gaat voor een romantische look met een zwierige chemise of juist voor iets speels met een kanten bodysuit, kies iets waar je je goed bij voelt.

Kwaliteit is belangrijk

Je wilt lingerie kiezen die er tijdens de shoot geweldig uit ziet en die langer mee gaat. Kies merken die bekend staan om hun goede kwaliteit en duurzaamheid.

Een vrouw in blauwe lingerie die zich voordeed op een bed.

Kleur is key

Overweeg de kleur van de lingerie en hoe deze zal contrasteren met jouw huid- en haarkleur. Ga voor een kleur die jouw ogen laat stralen en die je huid een gezonde gloed geeft.

Varieer

Overweeg om verschillende stukken lingerie mee te nemen naar de shoot, zodat je verschillende looks kunt creëren. Een mooie beha en slip zijn natuurlijk een must, maar overweeg ook om een jarretelgordel of een babydoll mee te nemen voor wat extra variatie.

Een vrouw in een wit gewaad poseert voor een raam.

Accessoires

Vergeet niet om accessoires mee te nemen naar de shoot, zoals een hoed of een halsketting, om de look af te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en maak er een onvergetelijke shoot van!

Dus, ga op zoek naar de perfecte lingerie, voel je sexy en laat de camera rollen. Je zult er geweldig uitzien en onvergetelijke foto’s hebben om voor altijd te koesteren!

ARTIKELEN

Ga naar de bovenkant