De fotografen

Maak kennis met onze boudoirspecialisten, Justin en Cindy. Justin, wiens werk te zien is op deze website, vangt elegantie en zelfvertrouwen met zijn camera. Voor een zachtere, vrouwelijke benadering staat Cindy klaar. Beiden zorgen voor een unieke en comfortabele fotosessie-ervaring.

Justin Manders zit op een bank met een kat.
Een vrouw in leren broek zittend op een krukje.

Over Justin

Ik ben een boudoir fotograaf met passie voor het vastleggen van vrouwelijke schoonheid en kracht. Als de fotograaf achter de boudoirfoto’s op boudoir.nl, ben ik gespecialiseerd in het creëren van intieme, stijlvolle en sensuele afbeeldingen van vrouwen. Mijn doel is om vrouwen te helpen zichzelf te zien zoals ze werkelijk zijn: mooi, krachtig en vol zelfvertrouwen.

Over Cindy

Ik hou ontzettend van mensen en leg ze daarom al jarenlang met veel plezier vast. Boudoir fotografie gaat voor mij om het neerzetten van een beeld zoals jij jezelf graag ziet, of hoe je jezelf misschien eens een keer zou willen zien. Sensueel, sexy of juist romantisch – wij gaan het samen vastleggen. Ik vind het ontzettend belangrijk dat jij je tijdens de fotoshoot op je gemak voelt, en dat we die foto’s gaan maken waar jij zo naar uitkijkt.