De fotografen

Over Cindy

ik hou ontzettend van mensen en leg ze daarom al jarenlang met veel plezier vast. Boudoir fotografie gaat voor mij om het neerzetten van een beeld zoals jij jezelf graag ziet, of hoe je jezelf misschien eens een keer zou willen zien. Sensueel, sexy of juist romantisch – wij gaan het samen vastleggen. Ik vind het ontzettend belangrijk dat jij je tijdens de fotoshoot op je gemak voelt, en dat we die foto’s gaan maken waar jij zo naar uitkijkt.
Neem een kijkje in mijn portfolio en aarzel niet om een bericht te sturen!

Over de jaren heen heb ik ervaring opgedaan met veel soorten fotografie. Zo fotografeer ik ook veel bruiloften, evenementen en gezinnen. Het contact met mensen maakt het voor mij altijd leuk en zorgt ervoor dat elke shoot weer uniek is. Ik ben sociaal, enthousiast en stel mensen snel op hun gemak. Deze connectie en een portie creativiteit zorgen uiteindelijk voor mooie foto’s en natuurlijk heel veel plezier!

Over Justin

Mijn naam is Justin Manders, en ik ben een professionele boudoir fotograaf met passie voor het vastleggen van vrouwelijke schoonheid en kracht. Als boudoir fotograaf ben ik gespecialiseerd in het maken van intieme, stijlvolle en sensuele foto’s van vrouwen. Mijn doel is om vrouwen te helpen zichzelf te zien zoals ze werkelijk zijn: mooi, krachtig en vol zelfvertrouwen.

Ik nodig je uit om een kijkje te nemen in mijn werk en om samen te werken aan een unieke fotoshoot die jouw persoonlijkheid en schoonheid laat zien. Samen kunnen we jouw sensuele en vrouwelijke kant laten zien in een stijlvolle fotoshoot.

Hoe ik ben begonnen

Ik ben begonnen als boudoir fotograaf in de tijd van corona, hoewel ik eerder trouwerijen fotografeerde. Er zijn enkele overeenkomsten tussen de twee fotografie takken, zoals het belang van het vastleggen van momenten en het creëren van mooie beelden. Bij beide types fotografie is het ook belangrijk om een goede relatie op te bouwen met de klant en om professioneel en discreet te werk te gaan. Echter, er zijn ook duidelijke verschillen tussen de twee. Boudoir fotografie richt zich meer op het vastleggen van intieme en sensualiteit, terwijl trouwerij fotografie meer gericht is op het vastleggen van de relaties tussen familie en vrienden en de feestelijkheden die daarbij horen.