Een persoon met lang haar ligt op zijn buik op bed en kijkt naar de camera. Het zonlicht werpt schaduwen om hen heen.

Wat je kan verwachten bij Boudoir nl

Bij Boudoir.nl, waar we jouw unieke schoonheid en kracht vieren door middel van professionele boudoirfotografie. Ons doel is om een onvergetelijke en empowerende ervaring te bieden die je zelfvertrouwen versterkt en je laat stralen. Hier is wat je kunt verwachten van je boudoirervaring bij ons:

Onze Visie

Het belangrijkste bij het boeken van een boudoir fotoshoot naast de foto’s is hoe de foto’s gemaakt worden. Wij geloven we dat elke vrouw mooi gefotografeerd kan worden. Onze missie is om dit door middel van onze fotografie vast te leggen en te vieren. We benaderen elke sessie met empathie en respect. Wij kijken niet alleen of de foto mooi is, maar ook hoe je overkomt.

Ons doel is om een ondersteunende en positieve omgeving te creëren waarin je je volledig op je gemak voelt en jezelf kunt zijn. Terwijl mensen vaak kijken naar dingen die ze niet mooi vinden aan zichzelf, zien wij juist de dingen die hen mooi maken. Door de realiteit zo vast te leggen, gaan vrouwen zichzelf positiever zien.

Een vrouw met lang rood haar zit op een houten kruk bij een vijver, omringd door weelderig bloeiende roze bloemen en groen.
Een vrouw met lang rood haar poseert binnenshuis, draagt een oranje blouse, terwijl haar handen haar gezicht en haar aanraken.

Inbegrepen:

1. Kennismakingsgesprek

Bij ons begint je boudoirreis met een kennismakingsgesprek. Dit is een kans voor ons om elkaar te leren kennen, je wensen en verwachtingen te bespreken en een duidelijk beeld te krijgen van wat je zoekt in je fotoshoot. We beantwoorden al je vragen en zorgen ervoor dat je je volledig op je gemak voelt voordat de sessie begint.

2. 2 Uur Boudoirfotografie + Posering

Je fotoshoot duurt ongeveer twee uur, waarbij we zorgvuldig de tijd nemen om verschillende poses en stijlen vast te leggen. Onze ervaren fotografen begeleiden je door elke pose, zodat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt. We zorgen ervoor dat elke pose jouw unieke schoonheid en persoonlijkheid weerspiegelt.

3. Nabewerking

Na de fotoshoot worden de geselecteerde beelden zorgvuldig nabewerkt om ervoor te zorgen dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. We besteden aandacht aan elk detail, van kleurcorrectie tot lichtaanpassingen, om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken.

4. Privé Slideshow

Een van de hoogtepunten van onze service is de privé slideshow. Hierin presenteren we je de mooiste beelden van je sessie in een prachtige presentatie.

5. 75-200 Boudoirfoto’s

Tijdens de sessie maken we tussen de 75 en 200 foto’s, zodat we een ruime selectie hebben om uit te kiezen. Elk beeld wordt met oog voor detail vastgelegd, waarbij we streven naar diversiteit en variatie in de opnamen.

6. Hoge Resolutie Foto’s

Alle bewerkte foto’s worden geleverd in hoge resolutie, ideaal voor afdrukken en digitale opslag. Dit zorgt ervoor dat je de hoogste kwaliteit beelden hebt die jarenlang meegaan en die je trots kunt tonen.

7. Houten Kistje met Luxe Prints + USB-stick

Als onderdeel van ons pakket ontvang je een prachtig houten kistje met luxe prints van je mooiste foto’s. Daarnaast krijg je een USB-stick met hoge resolutie beelden, zodat je je foto’s altijd bij de hand hebt en kunt delen zoals jij dat wilt.

We kijken ernaar uit om jouw schoonheid en kracht vast te leggen en je een onvergetelijke ervaring te bieden. Boek vandaag nog je sessie en ontdek de magie van boudoirfotografie bij Boudoir.nl.

Een vrouw met lang bruin haar, gekleed in witte lingerie, knielt op een geruit terras naast een metalen bank en roze bloemen.